Procesoare ultrasonice – Sisteme de ultrasonare de laborator Hielscher Ultrasonics

UP50H este cel mai mic procesor ultrasonic (50 waţi, 30kHz) de laborator, care este furnizat de către Hielscher Ultrasonics în formă compactă. UP50H este utilizat în special în laboratoare medicale, biologice sau chimice, în cazul în care volume mici trebuie să fie ultrasonate. Acest procesor ultrasonic este perfect adaptat pentru funcţionarea handheld avand greutate redusă de 1.1 kg , dar poate fi, de asemenea, a operat cu ajutorul unui stand. Este ideal pentru probe cu un volum de la 10μL până la 250 ml. Accesoriile suplimentare sunt realizate din oţel inoxidabil sau sticlă. Aplicaţiile pentru acest aparat pot fi de topire (amestec de lichide imiscibile, dispersie (amestec de pulberi in lichide), omogenizare, dezintegrare, extractie, degazare si pentru nanoparticule – nanomateriale.

Procesor-ultrasonic

UP200HT-Acest echipament de ultima generatie reprezinta un procesor ultrasonic puternic care se poate folosi in laborator si se poate utiliza atat tinindu-se in mana, cat si montat pe stand.
Aplicatii: omogenizare, dispersare si dezaglomerare (de ex. nanoparticule), emulsificare, liza si dezintegrare celulara, extractii, degazari, sonochimie.
Performanta – datorita celor 200 watts putere, procesorul model UP200Ht este mult mai puternic decat o baie de ultrasonare;
Flexibilitate – se poate utiliza tinindu-se in mana sau montat pe stand, cu o gama larga de accesorii pentru adaptare perfecta la necesitatile utilizatorului;
Operare conformtabila – echipamentul este usor si are un design ergonomic. Toate setarile pot fi realizate prin intermediul unui “touch – screen”. Toate functiile sunt usor de atins din meniul principal.
Calitate – UP200Ht este realizat conform celor mai inalte standarde de calitate. Acest echipament este gandit, creat si produs in Germania.
Acest echipament se poate folosi cu diverse sonde de sonicare cu diamtre intre 1 si 40 mm. In timp ce sondele de 40 mm diametru transmit ultrasunetele usor pe o suprafata destul de mare, sondele cu dimensiuni mai mici opereaza la amplitudini mai mari si la intensitati mai mici, de ex pentru aplicatii distructive. De asemenea, UP200Ht poate fi folosit la unitati de productie mici, in flux continuu, folosind accesoriile corespunzatoare. In combinatie cu celula de curgere FC7K, materialul poate fi sonicat in flux continuu, de ex la o rata de 20-200 ml per minut. Celula de curgere poate suporta presiuni de pana la 5 bar. Astfel, procesele de sonicare continua pot fi simulate la scala mica. Datorita clase de protectie IP41, echipamentul poate poate functiona 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.
Un mare plus din punct de vedere operational este afisajul touch sreen. Acesta permite manipulare usoara a instrumentului, setare precisa a parametrilor de operare si afisarea seatrilor puterii de ultrasonare. Meniul de control digital este intuitiv si usor de utilizat. Utilizatorul poate decide daca prefera afisajul amplitudinii si al puterii ca bara grafica colorata sau afisare numerica. O alta caracteristica interesanta este operarea si controlul instrumentului via LAN (local area network). Informatiile procesului de sonicare pot fi, stocate pe un card SD/USB, automat. Un senzor integrat masoara in permanenta temperatura. Ca toate celelalte instrumente de la Hielscher, modelul UP200Ht vine cu un sistem de reglare inteligenta automata a frecventei.

Model

UP 200 Ht

Putere

200W

Frecventa

26 kHz

Volum

0,1 – 2000 ml

Sistem de reglare a frecventei

Da

Amplitudine reglabila

20-100%

Protectie la functionare uscata

Da

Domeniu puls

0-100%

Afisaj

Touch screen

Clasa de protectie

IP41

Greutate

1300 g

Alimentare electrica

230V, 50-60Hz

 Procesor-ultrasonic1

 

UP400S – procesor de ultrasonare puternic pentru probe mai mari 400 Watts Power – UP400S (400W, 24kHz) este un procesor cu ultrasunete puternic şi de încredere pentru ultrasonare de eşantioane mai mari în laborator (dispozitivul nostru cel mai puternic de laborator). Aparatul este potrivit pentru ultrasonarea volumelor de probă de la 5 la 4000ml, cu un flux de cca. 10 – 50 litri pe oră. Este potrivit pentru dezvoltarea de aplicaţii cu ultrasunete în laborator, dar şi în bancul de optimizare de top, precum şi pentru producerea de cantităţi mici.

Procesor-ultrasonic2

Procesoare ultrasonice – Sisteme de ultrasonare de laborator Hielscher Ultrasonics

UIP500hd – pentru prelucrări industriale , în scară mică procesor cu ultrasunete (20kHz, 500W) este un dispozitiv industrial folosit în prelucrarea la scară mică de lichide. UIP500hd funcţionează la o frecvenţă de 20kHz cu ultrasunete. Aplicatiile acestui procesor ultrasonic industrial sunt emulsifiere, dispersie, omogenizare si degazare. Grad  de protectie IP65, prin urmare, este rezistent la stropi de apă, şi praf. Sarcina de putere a aparatului, va varia în funcţie de materialul care urmează să fie ultrasonat (viscozitate, temperatura, etc), precum şi cu intensitatea de sonicar (de exemplu, amplitudine şi presiune). Putere maximă este de 500 W. La toate nivelurile de putere de până la 500 deW, UIP500hd poate fi operat continuu. Deci, aveţi posibilitatea să folositi aparatul 24 de ore, 7 zile pe săptămână. UIP500hd este foarte simplu de instalat şi de utilizat.

procesor-ultrasonic-industrial

 

 

Alte procesoare ultrasonice cu aplicatie industriala sunt UIP1000hd, UIP 1500hd, UIP2000hd, UIP4000, UIP10000, UIP 16000. Acestea dezvolta o putere mai mare si sunt folosite cu succes in diferite aplicatii. Pentru detalii tehnice va rugam sa ne contactati.