Aplicatii

Aplicatii

Aplicatii pentru toate laboratoarele. Oferim servicii de calificare a echipamentelor in special cele de cantarire, balante analitice, de precizie, cantare si platforme industriale.

Industria farmaceutica

Testere (dezintegrare, disolutie, friabilitate), hote microbiologice, nise chimice, incubatoare, balante analitice, camere climatice, autoclave, etuve, cuptoare, congelatoare, bai de apa, bai ultrasonice, phmetre, conductometre, titratoare, oxigenometre, spectrofotometre.
Servicii de validare IQ/OQ/PQ (Calificarea instalarii, Calificarea Operarii si Calificarea Performantelor) pentru o gama larga de echipamente utilizate in industria farmaceutica. Calificarea si validarea se face de catre personalul  nostru, cu experienta in domeniu si specializare direct la furnizori.

Industria petroliera si petrochimica

Echipamente specifice acestei ramuri si anume aparate de distilare automata, semiautomata sau manuala, determinarea punctului de inflamabilitate Pensky Martens (automat sau semiautomat), Cleveland cupa inchisa sau deschisa, determinare punct de picurare si curgere, stabilitate de oxidare, determinare coroziune pe lama de Cu, vascozimetre, titratoare, cuptoare de calcinare.

Aplicatii in industria alimentara si a bauturilor

Gama larga de echipamente specifice: balante, termobalante, distilatoare, bidistilatoare, etuve, incubatoare, camera climatice, multiparametre, mixere, agitatoare, refractrometre, polarimetre, turbidimetre, titratoare.

Aplicatii in industria automobilelor

Analiza termica (calorimetru cu scanare diferentiala, termogravimetru), camere de ceata salina, camere de corodare, camere de testare a materialelor, camere climatice, cantare industriale, ultracongelatoare, stereomicroscoape.

Laboratoare microbiologice

Balante de precizie, turbidimetre, consum biochimic de oxigen, flamfotometre, incubatoare, hote, mobilier de laborator, pipete, polarimetre, refractometre, titratoare.

Laboratoare fizico-chimice

Balante analitice, centrifuge, hote microbiologice, etuve, incubatoare, autoclave, microscoape, balante, preparatoare de medii, agitatoare, plite.
Laboratoare pentru protectia mediului, laboratoare private. Laboratoare de sanatate publica, laboratoare de sanatate veterinara