Companie

Compania TESTNEC cu capital privat, integral romanesc a fost fondata in anul 2003 in scopul de a  comercializa si asigura mentenanta  in domeniu aparaturii de laborator si a echipamentelor industriale.

Firma are sediul central in Bucuresti, cu puncte de lucru in Iasi si Cluj Napoca, asigurandu-se astfel o buna prezenta pe intreg teritoriul Romaniei. Noi, ne-am impus sa va oferim echipamente de cea mai buna calitate, incluzand servicii de transport, instalare, instruire, toate gratuite, garantie si service post garantie.

TESTNEC, avand recunoasterea Sistemului de Management al Calitatii  ISO 9001:2008, va propune o gama variata de produse impreuna cu furnizorii nostri:

KERN&SHON, IKA, GFL, BINDER, SCAVINI, HIELSCHER, NABERTHERM, WERKSITZ, MOTIC, RAYPA, FUNGILAB, MPW, COPLEY SCIENTIFIC, CRUMA, HIRST MAGNETIC, VWR INTERNATIONAL, EUROMEX, SOLTEC, SMARTCOATER.

Toata gama de produse comercializate sunt fabricate in tari cu renume in privinta performantelor tehnologice precum Germania, Austria, Italia, Spania, Anglia, Olanda.

Activitatea noastra se axeaza in principal pe vanzarea de APARATE DE LABORATOR: balante analitice, tehnice, truse de greutati etalon, tittratoare, refractometre, agitatoare, bai termostatate,  phmetre, conductometre, oxigenometre, etuve, incubatoare camere climatice, microscoape, polarimetre, bai utrasonice, cantare, centrifuge,  hote microbiologice, nise chimice, densimetre si vascozimetre.

Avem posibilitatea si experienta de  a va  oferi ECHIPAMENTE DE ANALIZA INSTRUMENTALA: cromatografe de gaz, cromatografe de lichide, spectrofotometre UV, UV-VIS, spectrometre cu absorbtie atomica, de raze X, infrarosu, de emisie cu plasma si sisteme de digestie.

Aplicatiile principale ale echipamentelor comercializate sunt in urmatoarele domenii: industria farmaceutica, auto, petroliera, alimentara, chimica, cimentului si nucleara.

Portofoliul nostru include universitati, institute de cercetare, directii de sanatate publica si veterinara, companii farmaceutice, laboratoare de metrologie, masura si control, institutii de stat si diverse alte companii private.

Aparatura de laborator
lab2
Investigator checking test tubes. Man wears protective goggles