Companie

Companie cu capital privat, integral romanesc a fost fondata in anul 2003 in scopul de a  comercializa si a asigura mentenanta  in domeniu aparaturii de laborator si a echipamentelor industriale.
Aparatura de laborator profesionala adecvata fiecarui client si servicii de validare a echipamentelor in special balante analitice, balante de precizie si cantare.
Sediul central se afla in Bucuresti, cu reprezentanti in Iasi si Cluj Napoca, astfel se asigura o buna prezenta pe intreg teritoriul Romaniei. Ne-am impus sa va oferim echipamente de laborator de cea mai buna calitate, incluzand servicii de transport, instalare, instruire gratuite, garantie si service post garantie.

Testnec are recunoasterea Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001:2008, si va propune o gama variata de produse impreuna cu furnizorii nostri: Kern https://www.kern-sohn.com/shop/en/, Copley Scientific, Scavini, Witeg, Ika Werke, Vwr International, Binder, Nabertherm, Witeg, Hettich, Si Analytics, Cruma, Lauda, Mettler.
Produsele comercializate sunt fabricate in tari cu renume in privinta performantelor tehnologice precum Germania, Austria, Italia, Spania, Anglia, Olanda.

Activitatea noastra se axeaza in principal pe vanzarea de aparatura de laborator: balante analitice, tehnice, truse de greutati etalon, tittratoare, refractometre, agitatoare, bai termostatate,  phmetre, conductometre, oxigenometre, etuve, incubatoare camere climatice, microscoape, polarimetre, bai utrasonice, cantare, centrifuge,  hote microbiologice, nise chimice, densimetre si vascozimetre.
In acesti 20 de ani de activitate pentru aceasta companie am reusit sa avem peste 2000 de companii cu care am stabilit un parteneriat de incredere.

Parteneri

Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi Iasi
Colegiu Tehnic Raluca Ripan Cluj-Napoca
Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova
Spitalul de Pneumoftiziologie Braila; Sntfm Cfr Marfa
Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi
Institutul de Chimie macromoleculara Iasi
Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila
Complexul Energetic Oltenia Tg. Jiu
Incd Textile si Pielarie Bucuresti; Nuclearelectrica Pitesti
Universitatea Politehnica Bucuresti; CN Romarm Uzina Mecanica Mija
Spitalul Clinic de urgenta Louis Turcanu Timisoara

Novartis Pharma Bucuresti; Cornu Boulangerie Timisoara
Implenia Baugesellschaft Bucuresti;
Vm Comp Stefanesti-Arges
Brentag Bucuresti; Metronserv Foscsani; Prutul SA; Staphyt
Aerostar Bacau; Altur Slatina; Semrom Muntenia; Alum Tulcea
Orlando Import Export Bucuresti, Rotta Natura Buzau
Dobrogea Grup Constanta; Artego Tg. Jiu
A&D Pharma Bucuresti; Metrosenzor Constanta
Elba Timisoara; Plantextract Cluj Napoca
Albrau Prod Onesti; Etea Grain Timisoara
Eurotest Inspection Constanta; Transilana Brasov
Panduit European Solutions Arad; Chimica Automotive
Als Romania; Laboratoarele Fares; Xella Ro
Greenfiber International Buzau; Ewopharma
Avery Dennison; Zarea Bucuresti;

Avem posibilitatea si experienta de  a va  oferi echipamente de analiza instrumentala: cromatografe de gaz, cromatografe de lichide, spectrofotometre UV, UV-VIS, spectrometre cu absorbtie atomica, de raze X, infrarosu, de emisie cu plasma si sisteme de digestie. Aplicatiile principale ale echipamentelor comercializate sunt in urmatoarele domenii: industria farmaceutica, auto, petroliera, alimentara, chimica, cimentului si nucleara.
Portofoliul nostru de companie include universitati, institute de cercetare, directii de sanatate publica si veterinara, companii farmaceutice, laboratoare de metrologie, masura si control, institutii de stat si diverse alte companii private.

Aparatura de laborator
lab2
Investigator checking test tubes. Man wears protective goggles