Echipamente de laborator

Echipamente de laborator pentru toate domeniile de activitate. Apartura de laborator cu un standard ridicat si un nivel calitattiv fara precedent. Producatori de renume din Europa si America cum ar fi Kern, Binder, Copley Scientific, Hettich, Witeg, Ika, Scavini, Cruma. Toata gama de aparate care va pot folosi pentru determinari uzuale sau speciale.
Comercializam balante analitice si de precizie, cantare electronice si platforma, etuve, microscoape, camere climatice, polarimetre, spectrofotometre, bai cu ultrasunete, agitatoare magnetice, refractometre, greutati etalon si multe altele.

Va rugam sa ne contactati pentru a discuta tehnic toate detaliile. Vom trimite oferta personalizata in cel mai scurt timp.
Echipamente de laborator pentru toate nevoile dvs. la cele mai mici preturi si o calitate foarte buna. Livrare gratuita in toata tara. Oferim garantie prelungita 24 -36 de luni pentru aproape toata gama de produse. Asiguram mentenanta service pentru toate aparatele comercializate si de asemenea punem la dispozitie piese de schimb pentru o perioada indelungata. Inginerii de service va pot repara aparatele in cel mai scurt timp.

https://www.kern-sohn.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=shopstart&ls=en

APARATE PHARMA AGITATOARE APARATE PETROCHIMIE  
BAI APA
BALANTE 
 
   CANTARE
CENTRIFUGE CONDUCTOMETRE CONGELATOARE CAMERE FRIGORIFICE
 
  CUPTOARE
DENSIMETRE  DISTILATOARE B
 ETUVE
HOTE  INCUBATOARE  
MULTIPARAMETRE  NISE CHIMICE
OXIGENOMETRE  PHMETRE
POLARIMETRE REFRACTROMETRE SISTEME ULTRASONICE SPECTROFOTOMETRE UV VIS